Annorlunda doppresent

Tar man sig enfunderare på vilken som är den vanigaste doppresenten så blir det nog tenntavlan som det är ingraverat något på. Men också en personlig pall med namnet på barnet på. Det kan också vara en sparbössa i någon form.

Vi kan många gånger vara traditionsbundna och följer hur det alltid ha varait och det är inget fel i det, men visst håller du med om att det är roligt att komma med något nytt och kanske annorludna som doppresent.

Här följer kanske några annorlunda tips på doppresenter.

  • Sy något eget plagg till den lille med antingen något snyggt broderat märke eller den nydöptes namn på. Det finns massor att välja på hos Alenius Inc. som arbetar med just broderade märken och bokstäver.
  • Skapa en egen sagobok om dopbarnet eller annat som kan läsas för barnet när det blivit lite äldre, Online finns det möjligheter att skapa unika sagoböcker som handlar om barnet själv. 

Det kan alltid vara bra attt forska lite med barnets föräldrar och kolla upp vad odm skulle tycka vara roligt att få som doppresent. Hittar man något halmstrå att gå efter så kan det vara betydligt lättare att hitta rätt present och om de blir så pass unik att ingen annan har tänkt på det så blir det extra roligt.