Doppresent på en begränsad budget

Ibland är det tommare på bankkontot och i börsen än vad man egentligen hade önskat. Blir man i samma veva bjuden på ett trevligt dop så kan situationen då bli lite lätt problematisk. Även om en doppresent egentligen inte är ett måste så är det någonting som de allra flesta ändå vill ge bort, och är det tight med pengar så kan det vara svårt att hitta en bra present på en begränsad budget. Idag ger vi er dock några tips på doppresenter som inte nödvändigtvis behöver kosta skjortan ni har på er, som kan rädda er nästa gång ni befinner er i en liknande situation.

Var kreativ och skapa något själv

Om man är lite händig eller kreativt lagd så finns möjligheten att själv skapa något fint istället för att köpa något på nätet eller i någon affär. Här kan man göra allt ifrån leksaker i trä till en vacker tavla som man ramar in. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser så länge man håller sig ifrån att skapa något som kan tänkas vara skadligt för den lilla.

Hitta de billigaste alternativen

På sajter som Blocket.se och olika second hand butiker så går det ibland att hitta riktigt fina saker för ett väldigt överkomligt pris. Vissa saker kan dessutom vara eller se ut som att de är helt nya, något som därigenom gör dom ännu mera lämpliga att ge bort. Hör du dock till en av dom människor som aldrig skulle kunna tänka sig att ge bort någonting i andra eller tredje hand så rekommenderar vi istället Rabattsok.se, som tillåter dig att köpa nya saker från en rad olika webbutiker till ett rabatterat och därför mera förmånligt pris.