Planering är A&O

Oavsett om det är en dopfest eller något annat som ska firas så gäller det att se till så att allt planeras på bästa sätt. Planeringen är A&O i princip allt som ska göras. Ju större fest desto mer planering behövs.

Vissa är bättre på att planera än andra och det kan vara bra att skriva ner och skapa en lista över det som ska göras. Punkt för punkt med olika saker som bör göras vid en viss tidpunkt. Att dekorera för själva dopfesten kanske inte är det första som finns med på listan utan bland det sista.

Att skriva inbjudningskort och skicka iväg dessa kanske är något av det första som ska fixas. Boka lokal där festen ska hålla kan också ligga högt upp på listan. Ska det finnas någon form av underhållning så bör dessa också kontaktas och bokas i god tid innan festtillfället.

Börja i god tid innan då vi vet att mycket av det som ska planeras tar tid och tiden kan man inget göra åt utan den kan gå snabbare än vad man tänkt sig många gånger. Var beredd på att du måste ändra i planeringen då något inte fungerar. Ha alltid en plan 2 så att säga på vissa saker.