Tips på olika doppresenter

Det är en högtidlig dag när ett dop ska genomföras. Ni kanske väljer istället för dop anordna en enkel namngivningsceremoni. För många så är det ungefär samma som ett dop utom att man döps in i den kristna kyrkan. Alla har vi våra synpunkter på detta och så klart så gör vi som vi vill.

Mjukisdjur som present

Oavsett om det är ett dop i kyrkan eller någon ceremoni där ni namnger ert barn så är det trevligt att få ge någon present vid tillfället. Vi ger er några tips på doppresenter eller namngivningspresenter om ni föredrar detta istället. Mjukisdjur är alltid populära och Greta Gris är en populär figur som nu går att köpa som mjukisdjur, faktiskt hela hennes familj. Klicka dig vidare här för att köpa detta som present. Om man känner sig osäker på vad man ska köpa så kan man alltid prata med föräldrarna och höra sig för vad som kan passa och vad som kanske dom har behov av till den nyfödde.

Starta upp ett sparkonto

Om man har släktband till barnet i fråga, kanske mor- eller farföräldrar så kan man starta upp ett sparande i barnets namn. Kontakta banken och fråga hur detta går till. På det sparkontot så kan ni antingen regelbundet sätta in en summa och vi minnesdag av dopet eller namngivningen kanske en extra slant. Födelsedagar och jul är andra tidpunkter då man kan sätta in en större slant på barnets sparkonto. Dagen då hen blir myndig så får de tillgång till kontot och får göra det man önskar med den summa som finns där. Även om räntan är lång så kan det ha blivit en ansenlig summa som artonåringen får tillgång till.