Välklädd vid dop

Dophögtiden är något väldigt speciellt. Kanske främst för familjen och föräldrarna. Självklart så vill man vara välklädd vid just dopet och den fest som hålls i efterhand. Hur ska man då tänka vid just ett sådant tillfälle.

Det är inte lika stor högtid som ett bröllop så kravet på klädsel kanske inte är lika hög. Men visst så vill man ta på sig något fint om ens bästa vän har fått barn och deras barn ska döpas vid en högtidlig ceremoni. För de manliga deltagarna kan ta en titt hos Neckwear där du hittar många trevliga varumärken för skjortor, flugor, slipsar och andra accessoarer för män.

Har det gått ut en skriftlig inbjudan till dopet och efterhörande fest så kan det stå en klädkod på den inbjudan. Då är det inte så mycket annat att göra än att följa denna klädkod. Man vill ju inte komma för uppklädd om det inte skulle behövas. Ja, även tvärtom att komma för enkelt klädd om alla andra har klätt upp sig.

De flesta fester idag har oftast vardaglig klädsel som val av klädkod och det innebär att man kan klä sig lite som man önskar. Huvudsaken är att man klär sig någorlunda okej. Trasiga jeans kanske inte är något man tar på sig om det är ett festtillfälle. Ett par svarta hela jeans kan fungera tillsammans med en kavaj och skjorta.